بازدید دکتر خواجه پیری، مؤسس و رئیس مرکز بین المللی میکروفیلم نور، از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

دکتر خواجه پیری از اساتید بنام مرمت نسخ خطی کشور و مبتکر روش های نوین در زمینه مرمت و حفظ مخطوطات نفیس بین المللی، به همراه جمعی از اساتید دانشگاه بیرجند از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بازدید کردند. دراین بازدید دو ساعته که به منظور ایجاد زمینه های همکاری در جهت حفظ و مرمت میراث مکتوب موجود در مرکز اسناد دانشگاه بیرجند انجام شد، جمعی از اساتید دانشگاه بیرجند به همراه دکتر خواجه پیری درجریان فلسفه ایجاد موزه در محل اولین بنای دانشگاه بیرجند و معرفی بخش های مختلف موزه که دکتر عقیلی سرپرست موزه ارائه نمود، قرار گرفتند.

دکتر خواجه پیری ضمن بازدید از مرکز اسناد موزه و بررسی نسخ و کتب نفیس این مجموعه، اقدامات انجام شده در جهت طبقه بندی نسخ خطی و کتب چاپ سنگی اهدایی خاندان معزز شریف آزاده را مشاهده و ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در موزه و مرکز اسناد دانشگاه بیرجند و نیز حمایت های ریاست دانشگاه بیرجند جناب دکتر لامعی در راستای حفظ اسناد و کتب قدیمی، افزود، باید از این ظرفیت به وجود آمده حداکثر استفاده صورت گیرد. ایشان به پتانسیل بالای موزه و مرکز اسناد دانشگاه برای همکاری با مرکز بین المللی میکروفیلم نور در زمینه آموزش و مهارت های لازم در حوزه های مرمت نسخ، آفت زدایی، سند شناسی و .... اشاره نمود.

نظر شما :