بازدید «معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری» از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند

ظهر روز پنجشنبه 14 اردیبهشت ماه 1402 مهندس عباس زاده؛ معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی و هیأت همراه از موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند بازدید کردند.

طی این بازدید، بخش های مختلف موزه و مرکز اسناد معرفی و اهداف و چشم اندازهای این مرکز تشریح گردید و همچنین هدف اصلی این مرکز یعنی هویت بخشی به نسل های جدید و برقراری ارتباط بین دانشگاه و عموم مردم بیان شد و نیز مطرح شد که می توان از ظرفیت موزه و مرکز اسناد دانشگاه به خوبی در این راستا استفاده کرد و درب های دانشگاه را به روی مردم گشود. در ادامه پروژه های در دست اقدام موزه نظیر موزه محصولات راهبردی، پارک مینیاتوری، موزه علم و فناوری و موزه نجوم و ... معرفی و درخواست همکاری و مساعدت استانداری در اجرای این پروژه های استانی مطرح شد.

مهندس عباس‌زاده نیز پس از بازدید از بخش های مختلف موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه، ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته، قول مساعد برای تکمیل پروژه های باقی مانده داد و افزود: با هم افزایی موزه دانشگاه و باغ مفاخر شهر بیرجند ظرفیت منحصر بفردی برای استفاده عموم مردم به بهره‌برداری می‌رسد.

نظر شما :