حضور مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند در نخستین نشست مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در سال ۱۴۰۲

۰۳ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۵ کد : ۲۴۴۰۹ اخبار

اولین نشست مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در سال 1402 برگزار شد. این نشست به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و با حضور دکتر داداش‌پور (معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان)، دکتر ارژنگ (معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان)، دکتر دانشور (مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان)، دکتر گنجی (رئیس صندوق رفاه دانشجویان)، دکتر حاج جباری (معاون امور دانشجویان صندوق رفاه) و مدیران دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور در روزهای چهارشنبه و ‌پنج‌شنبه 31 خرداد و یکم تیرماه 1402 برگزار شد. شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر درباره موضوعات مختلف مربوط به حوزه دانشجویی از جمله الگوی جدید تامین مالی تغذیه دانشجویان پرداختند و طرح‌های مختلفی در این ارتباط مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. دکتر مجید چهکندی (مدیر دانشجویی دانشگاه) نیز به نمایندگی از دانشگاه بیرجند در این نشست شرکت نمود.

آخرین ویرایش۰۳ تیر ۱۴۰۲