برگزاری دومین جلسه شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه‌‌های غیردولتی استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۳

دومین جلسه شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه‌های غیردولتی استان خراسان جنوبی در روز دوشنبه  مورخ ۲۱ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ باحضور اعضاء در محل سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار شد.در ابتدای جلسه آقای دکتر سید مرتضی موسوی معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند و رئیس شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه‌های غیردولتی استان ضمن عرض خیر مقدم و خوشامدگویی و تبریک حلول ماه ذی‌الحجه و اعیاد بزرگ قربان و غدیر، گزارشی از وضعیت خوابگاه‌های خودگردان موجود ارائه دادند و از همراهی و همکاری بخش خصوصی در این حوزه قدردانی نمودند.   هدف اصلی برگزاری این نشست، تعیین نرخ اجاره‌بهاء خوابگاه‌های خودگردان برای سال تحصیلی آینده بود. در این راستا خوابگاه داران غیر دولتی سطح شهرستان توضیحاتی را درباره هزینه های جاری و افزایش نرخ خدمات و موارد مختلف ارائه دادند.  سپس نمایندگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان، به بحث و تبادل نظر در خصوص مشکلات مربوط به کمبود ظرفیت خوابگاهی خود به ویژه در بخش خواهران پرداختند و درخواست مساعدت و همراهی خوابگاه‌داران بخش خصوصی و سایر دانشگاه‌های استان را داشتند.