نشست مشترک مدیر و معاون دانشجویی و نماینده محترم فنی حرفه ای جهت همکاری در قالب طرح سرای مهارت آموزی

روز شنبه مورخ 19خرداد ماه سال 1403 جلسه مشترکی با حضور مدیر و معاون مدیر دانشجویی و سرکار خانم رجبی نماینده سازمان فنی و حرفه‌ای استان در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در ابتدای جلسه، جناب آقای دکتر چهکندی، مدیر دانشجویی از زحمات و همکاری مسئولین اداره‌کل فنی و حرفه ای استان بابت برگزاری دوره های تعمیر لوازم خانگی، خیاطی و چرم‌دوزی در نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ویژه دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی تشکر نمودند و خواستار ادامه این همکاری‌ها در قالب طرح سرای مهارت‌آموزی شدند. در ادامه جلسه، اعضاء به بحث و تبادل نظر در خصوص دوره هایی که امکان برگزاری در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را دارند، پرداختند. مقرر شد در ارتباط با دوره های تعمیر موبایل و لپ تاپ، فتوشاپ، خیاطی و سایر دوره‌ها نیازسنجی از دانشجویان انجام  و سپس ثبت نام دانشجویان برای شرکت در دوره ها در مهرماه ۱۴۰۳ آغاز شود.