برگزاری اولین جلسه حضوری دفاع از رساله دانشجویی مقطع دکتری گروه محیط زیست در سال ۱۴۰۱ دردانشکده منابع طبیعی و محیط زیست

۰۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۲ کد : ۱۸۶۲۴ اخبار دانشکده

اولین جلسه  حضوری دفاع از رساله دکتری گروه آموزشی علوم و مهندسی محیط زیست روز شنبه مورخ 1401/2/31 ساعت 13.30 ظهر در محل دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای امیر ابراهیمی دانشجوی رشته علوم و مهندسی محیط زیست در مقطع دکتری به دفاع از  رساله خود تحت عنوان: ارزیابی اثرات تغییرات اقلیمی و پوشش زمین بر رخدادهای گردو غبار در استان خراسان جنوبی پرداخت. این رساله به راهنمایی جناب آقای دکتر سید سعید رضا احمدی زاده ، مشاوره جناب آقای دکتر علیرضا راشکی و با داوری سرکار خانم دکتر الهام یوسفی روبیات و آقایان دکتر مهدی امیرآبادیزاده و دکتر علیرضا بختیاری عضو محترم هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردید.