درخشش دانشجویان دانشگاه بیرجند در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان

دانشجویان دانشگاه بیرجند در اولین دوره از مسابقات مسئله محور «ره نشان » موفق به کسب رتبه برتر شدند.
درخشش دانشجویان دانشگاه بیرجند در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، علیرضا رحمانی مطلق و محمد رستگار دانشجویان دانشگاه بیرجند موفق به کسب مقام دوم و سوم در اولین دوره از مسابقات مسئله محور «ره نشان » شدند.
 علیرضا رحمانی مطلق در پروژه طراحی و ساخت پچ قلبی با استفاده از تکنیک چاپ زیستی سه بعدی موفق به کسب مقام دوم و محمد رستگار  در پروژه سنسور تشخیص سطح مایع و خون موفق به کسب مقام سوم در مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان شد.
این مسابقات با هدف شناسایی افراد و تیم‌های مستعد، دانشجویان و فناوران برای توانمندسازی در حل مسائل و نیازهای صنعت کشور، در پنج حوزه زیست فناوری، حمل و نقل، آب و محیط زیست، انرژی و هوشمندسازی و با حضور ۳۸ شرکت دانش بنیان و ۵۶ پروژه برگزار شد.
پس از هفت مرحله ارزیابی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع، نشست‌های تیم سازی و مربی‌گری با هدف پیشبرد پروژه‌ها، برترین ها به مرحله نهایی راه یافتند که منجر به رقابت تیم ها در قالب بیش از 300 تیم  شد.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند این موفقیت علمی را جامعه دانشگاهی تبریک گفته، توفیقات روزافزون این عزیزان را مسألت می نماید.

آخرین ویرایش۱۸ فروردین ۱۴۰۰