انتخاب دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان دانشجوی برگزیده جشنواره ملی ایثار

۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۰۵۲ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، زهرا باعزم دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند، از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌عنوان دانشجوی برگزیده سومین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار انتخاب شد.

شایان ذکر است از دانشجوی برگزیده دانشگاه بیرجند در مراسم جشنواره و تقدیر از دانشجویان برگزیده جایزه ملی ایثارکه با حضور مسئولان کشوری در روز سه‌شنبه 7 اسفند 1397 در محل سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی در تهران برگزار می‌شود، تقدیر به عمل خواهد آمد.