انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از مهندسان برتر تاسیسات کشوری

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۲ کد : ۲۱۸۸ اخبار دانشکده

دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از مهندسان برتر تاسیسات کشور، در جلسه هماهنگی دوره بین المللی "Climate competence" شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این جلسه هماهنگی که در محل سالن جلسات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی کشور و با حضور دکتر بیرمن رئیس شرکت ikke آلمان و جمعی از مهندسان برجسته تاسیسات کشور برگزار شد، ۲۵ نفر از مهندسان برجسته صنعت تاسیسات کشور برای شرکت در دوره تکمیلی در کشور آلمان انتخاب شدند.

دوره مذکور قرار است در تابستان ۹۸ با همکاری شرکت ikke و سازمان نظام مهندسی کشور در کشور آلمان برگزار گردد و در آن، فرآیندهای مربوط به طراحی و اجرای آخرین تکنولوژی های منطبق با استانداردهای اقلیمی و زیست محیطی صنعت تاسیسات آموزش داده شود.