مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۹ کد : ۳۳۶ اخبار دانشکده
برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده مهندسی  با حضور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه  و ریاست دانشکده ،مدیران گروههای آموزشی ،اساتید، کارشناسان آموزشی و دانشجویان ورودی 97در کلیه مقاطع  در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای مراسم پس از تلاوت قرآن مجید و پخش سرود ملی، دکتر مهدی ناصری رئیس دانشکده مهندسی ضمن معرفی دانشکده، ورود دانشجویان جدید الورود را به عرصه علم و  دانش تبریک گفت و  نیز  پیامدهای  آسیب های اجتماعی  را به دانشجویان  گوشزد نمود.
دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه  از  اساتید و دانشجویان خواست  تا  در عرصه  فعالیتهای پژوهشی،مهارت آموزی و کارآفرینی  در دانشکده و دانشگاه مشارکت داشته باشند.
دکتر سیدمحمد حسین سید کاشی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده، دانشجویان را به رعایت قوانین و آئین نامه های آموزشی ونیز رعایت سلسله مراتب فرآیند آموزشی تشویق نمود.
سپس دکتر غلامرضا نوروزی مشاور انجمن های علمی دانشکده،  ضمن خیر مقدم به دانشجویان آنها را  با قوانین،فنون مهارت آموزی، کارآفرینی و ارتباط با صنعت، بردباری و پشتکاری در عرصه فراگیری علم آشنا نمود.
پخش کلیپ، برگزاری  مسابقه فرهنگی، صندلی داغ، اهداء لوح تقدیر به دانشجویان حائز رتبه برتر و گرفتن عکس یادگاری با اساتید از جمله برنامه های مراسم بود.