جلسه دفاع دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک برگزار گردید.

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۲ کد : ۴۶۰۰ اخبار دانشکده

گزارش جلسه دفاع دکتری مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی

آقای مهدی ملائی

جلسه دفاع دکتری در روز  پنجشنبه مورخ 28/6/98 ساعت 8 صبح در محل سالن همایش مجازی دانشکده مهندسی با حضور اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار گردید.

موضوع رساله: معرفی روش موج‌سواری برای تسخیر امواج ضربه‌ای در حل معادلات اویلر با پایداری بالا؛

استاد راهنما: دکتر سید مجید ملک جعفریان؛
اساتید داور: دکتر محمود پسندیده فرد (دانشگاه فردوسی مشهد)؛ دکتر سید علی میربزرگی؛ دکتر جواد خادم؛
نماینده تحصیلات تکمیلی: دکتر علی صفوی نژاد؛

این تحقیق که در خصوص روشی جدید در تسخیر امواج ضربه‌‌ای ارائه شده است، باعث افزایش پایداری و کاهش زمان پردازش محاسبات شبیه سازی سیالات می‌‌شود. در راستای ثبت جهانی روش ارائه شده در این تحقیق، مقاله‌‌ای تحت عنوان The Introduction of the Surfing Scheme for Shock Capturing with High-Stability and High-Speed Convergence در مجله Communications in Nonlinear Science and Numerical Simulation به چاپ رسیده است. مقاله دوم نیز در خصوص تعمیم روش پیشنهادی تحقیق مذکور به حالت‌‌های دو بعدی، جهت ارسال به مجلات ISI در دست نگارش می‌‌باشد.

آخرین ویرایش۰۱ مهر ۱۳۹۸