مراسم معارفه دانشجویان نوورود دانشکده مهندسی برگزار گردید

۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۰۷:۳۹ کد : ۴۹۹۴ اخبار دانشکده

مراسم معارفه دانشجویان نوورود دانشکده مهندسی در روز سه شنبه 30مهرماه با حضور دکترخلیلی ریاست سابق دانشگاه،دکتر ناصری ریاست دانشکده،معاون آموزشی ،مدیران گروههای آموزشی، اساتید راهنما و دانشجویان در محل تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای مراسم آقای دکتر ناصری ریاست دانشکده ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به دانشجویان نوورود قبولی آنان را در دانشگاه بیرجند تبریک عرض نمودند در ادامه ایشان به معرفی اجمالی دانشکده مهندسی پرداختند همچنین ایشان در سخنانی از نقش و جایگاه دانشکده مهندسی در رشد و بالندگی دانشگاه بیرجند مطالبی را ایراد نمودند در پایان صحبت خود دانشجویان را به استفاده از امکانات موجود و کالج دانشگاه در جهت رشد و شکوفایی علمی در زمینه های مختلف تشویق نمودند.
در ادامه مراسم دکتر خلیلی ریاست سابق دانشگاه وعضو هیات علمی  گروه مکانیک به معرفی مهندسی و نقش آن در جامعه و دانشگاه پرداختند و از دانشجویان خواستند هر چه در توان دارند در جهت پیشرفت علمی خود و دانشگاه تلاش نمایند و روحیه کار تیمی را در خود تقویت نمایند.
در پایان مراسم از دانشجویان ممتاز ورودهای قبلی در رشته های مکانیک،عمران و معدن با دادن لوح تقدیر قدردانی گردید.