دیدار هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی و کارکنان پردیس مهندسی

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۹ کد : ۵۴۹۱ اخبار دانشکده

دیدار اعضای هیات علمی و کارکنان پردیس مهندسی با حضور دکتر خامسان رئیس دانشگاه،دکترآیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی،دکتر نجفی معاون پژوهش و فناوری و دکتر قادری معاون فرهنگی و اجتماعی در روز یکشنبه 3 آذرماه98 در محل اتاق جلسات(vcict)پردیس مهندسی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه پس از تلاوت قرآن مجید دکتر ذوالفقاری رئیس پردیس مهندسی به حضور آقای دکتر خامسان و هیات رئیسه دانشگاه و همچنین حاضرین دراین جلسه خیرمقدم گفت و ابراز امیدواری کرد در آینده ای نزدیک با برگزاری چنین جلساتی،دغدغه ها و مشکلات همکاران مورد بحث، بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
سپس توسط اعضای هیات علمی پیرامون برخی مسائل آموزشی،پژوهشی و اداری بحث و تبادل نظر شد که در پایان توسط دکتر خامسان و معاونان ایشان به پرسش های مطرح شده  در این خصوص پاسخ داده شد.