تقدیر از زحمات بانوان شاغل در دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س)

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۰۷۰ اخبار دانشکده

به مناسبت 7جمادی الثانی( 7 اسفند ماه 1397) و به میمنت ولادت دخت رسول اکرم (ص) ریحانه نبی و روز ارجمند مادر و بزرگداشت مقام والای زن و به جهت تقدیر از زحمات بانوان شاغل در دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی،  ریاست محترم دانشکده به همراه معاون محترم آموزشی و مدیر امور پژوهشی دانشکده با حضور در محل کار 11 نفر از بانوان محترم، ضمن تبریک ایام و تبریک پیشاپیش سال نو، از زحمات همکاران محترمه تشکر و از خداوند منان برای آنان آرزوی موفیقت نمود. دکتر پورشافعی فرمودند: بانوان با توجه به مسئولیت خطیر در خانواده، تلاش بیشتری در تحقق اهداف سازمانی دارند. امید است با اهتمام مجموعه همکاران شاهد شکوفایی و رشد دانشکده و دانشگاه باشیم.