برگزاری کارگاه بررسی مطالعه بین المللی توسط آقای دکتر اکبری عضو هیأت علمی گروه علوم تربیتی

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۱ کد : ۲۱۸۷۹ اخبار دانشکده

کارگاه بررسی مطالعه بین المللی با هدف بهبود کیفیت تدریس معلمان علوم دوره اول متوسطه استان به منظور بهبود عملکرد دانش آموزان در آزمون بین المللی تیمز  در تاریخ بیست و یک آذرماه ساعت ۱۶ تا ۱۹ در محل پژوهشکده آموزش و پرورش خراسان جنوبی با تدریس آقای دکتر محمد اکبری عضو هیأت علمی گروه علوم تربیتی برگزار شد. در این کارگاه ابتدا آزمون تیمز و پرلز به لحاظ هدف، چگونگی طراحی و مواد آزمونی مورد بررسی قرار گرفت. سپس سوالات علوم در آزمون تیمز مورد تحلیل قرار گرفت. در انتها ضمن بررسی رتبه ایران در جهان و منطقه و بررسی روند تغییرات در عملکرد دانش آموزان ایرانی از ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ راهکارهای بهبود عملکرد دانش آموزان در آزمون تیمز با تاکید بر برنامه درسی اجرا شده مورد بحث و بررسی قرار گرفت .