به همت انجمن علمی علوم تربیتی برگزار شد: مراسم جشن ۳۰ سالگی گروه علوم تربیتی

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۸ کد : ۲۲۹۳۵ اخبار دانشکده

به همت انجمن علمی علوم تربیتی دانشگاه بیرجند، مراسم جشن ۳۰ سالگی گروه علوم تربیتی به مناسبت روز امور تربیتی و تربیت اسلامی، روز یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ تا ۲۰ با حضور اساتید و دانشجویان رشته علوم تربیتی، در تالار ولایت برگزار شد.
جشن با اجرا سرکار خانم هوشیار (دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی)، اجرای سرود ملی، قرائت متن خوش‌آمدگویی توسط مدیر محترم گروه آقای دکتر رستمی نژاد آغاز شد.

در ادامه از ۲ تن از فارغ‌التحصیلان دانشگاه دعوت به عمل آمد تا با در اختیار گذاشتن تجاربشان، باعث افزایش انگیزه دانشجویان شوند. پخش کلیپ مرحوم دکتر شکوهی (پدر تعلیم و تربیت ایران)، اجرای زنده موسیقی توسط کانون موسیقی دانشگاه، تقدیر از اساتید گروه توسط انجمن علمی و بریدن کیک تولد ۳۰ سالگی گروه از دیگر برنامه‌های این جشن بود.

آخرین ویرایش۰۸ اسفند ۱۴۰۱