از کلاس درس دیروز تا کلاس درس امروز؛ دانشجویان علوم تربیتی‌۱۴۰۴ مهمان موزه دانشگاه بیرجند

۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۰:۱۵ کد: ۳۵۴۲۶ اخبار دانشکده اطلاعیه ها
تعداد بازدید: ۲۸

دانشجویان رشته علوم تربیتی دانشگاه بیرجند، امروز ۹ آبان، به همراه استاد راهنما دکتر رستمی‌نژاد، در قالب یک برنامه علمی از موزه  و استودیو تولید محتوا دانشگاه در پردیس شهدا بازدید کردند؛ موزه‌ای که پس از بازسازی، حالا روایتگر بخشی از تاریخ آموزش عالی این دانشگاه،  استان و میهن است.
در ابتدای بازدید، خانم علی‌آبادی، راهنمای موزه، دانشجویان را با بخش‌های مختلف آشنا کرد. یکی از جذاب‌ترین بخش‌ها، بازسازی کلاس‌های درس قدیمی بود؛ کلاس‌هایی که دانشجویان علوم تربیتی را چند دهه به عقب برد و نشان داد آموزش، پیش از هر چیز، در همین فضاهای ساده جریان داشته است. اشیا و دفاتر آموزشی قدیمی نیز تصویری ملموس از تحول آموزش و پرورش در اختیار دانشجویان گذاشت.
بخش دیگری که توجه دانشجویان را جلب کرد، ابزار های مربوط به فیزیک بود؛ از جمله گوی نیوتن که با حرکت دادن هر تعداد گوی، گوی های طرف مقابل نیز به حرکت در می امد. این بخش، برای دانشجویان علوم تربیتی فرصتی بود تا نقش ابزارهای عملی در یادگیری مفاهیم علمی را از نزدیک ببینند.
بخش مشاهیر استان هم از دیگر قسمت‌های مورد توجه بود؛
این بازدید با هدف پیوند مباحث نظری رشته علوم تربیتی با تاریخ تعلیم و تربیت برگزار شد و با استقبال دانشجویان همراه بود.

به این وسیله از آقایان دکتر صمدیه ریاست محترم موزه، آقای مهندس نخعی مسئول استودیو و خانم ها علی آبادی و خوشحال به خاطر زحماتشان کمال تشکر را داریم 
رستمی نژاد و دانشجویان ورودی ۱۴۰۴ علوم تربیتی دانشگاه بیرجند

آخرین ویرایش ۱۳ آبان ۱۴۰۵

نظر شما :