نشست اعضای هیأت علمی پردیس علوم رفتاری با هیأت رئیسه دانشگاه

۲۷ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۳ کد : ۵۳۷۸ اخبار دانشکده
نشست اعضای هیأت علمی پردیس علوم رفتاری با هیأت رئیسه دانشگاه

در شروع جلسه آقای دکتر محمد حسین سالاری‌فر رئیس پردیس علوم رفتاری ضمن خوش‌آمدگویی و تشکر از همه همکاران بدلیل همراهی با طرح تشکیل پردیس علوم رفتاری و هم‌چنین تشکر از رؤسای قبلی دانشکده‌های علوم تربیتی و روان‌شناسی و علوم ورزشی در خصوص اهداف تجمیع دانشکده‌ها و همچنین فرصت‌های پیش رو برای همکاران و همکاری‌های بین ‌رشته‌ای صحبت کردند. علاوه بر این به مشکلات پردیس از جمله فضاهای آموزشی و رفاهی اشاره شد. در ادامه آقای دکتر ایل بیگی معاون آموزشی پردیس با ارائه آماری از وضعیت آموزشی و پژوهشی پردیس در مقایسه با سایر دانشکده‌ها از جمله نسبت استاد به دانشجو، نسبت دانشیار به استادیار و هم‌چنین وضعیت ارائه مقالات در دانشکده‌های پردیس در مقایسه با سایر دانشکده‌ها صحبت کردند. همچنین اهتمام بیشتر همکاران نسبت به مسائل آموزشی و پژوهشی برای ارتقا مرتبه دانشگاه مورد تأکید قرار گرفت. علاوه بر این موضوع درآمدزایی پردیس علوم رفتاری با توجه به وجود بسترهای مناسب و امکان ارائه خدمات مطلوب در حوزه‌های روانشناسی و علوم ورزشی مورد اشاره قرار گرفت. در ادامه آقای دکتر خامسان و اعضای محترم هیات رئیسه دانشگاه پس از شنیدن صحبت همکاران به سؤالات و درخواست‌ها پاسخ دادند. در نهایت، هیات رئیسه محترم برای برطرف کردن مشکلات پردیس از جمله بیمه، انتشارات، بوفه پردیس، روشنایی محیط پردیس نظر مساعد خود را اعلام فرمودند و آقای دکتر آیتی و آقای دکتر نجفی به سؤالات  و دغدغه‌های آموزشی و پژوهشی همکاران پاسخ دادند.