دومین دوره تئوری مربیگری درجه ۳ به همت انجمن علمی علوم ورزشی

۰۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۱ کد : ۵۴۷۳ اخبار دانشکده
دومین دوره تئوری مربیگری درجه ۳ به همت انجمن علمی علوم ورزشی

دومین دوره تئوری مربیگری درجه 3 به همّت انجمن علمی علوم ورزشی و با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی با حضور ۶۰ نفر از ورزشکاران و علاقه‌مندان به عرصه مربیگری در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد. اساتید محترم گروه آموزشی علوم ورزشی دروس ارائه شده در این دوره را به صورت رایگان تدریس کردند. در این دوره متقاضیان موظف به فراگیری ۱۲ درس آناتومی، برنامه‌ریزی و طراحی تمرین، نقش مربی، رشد و تکامل حرکتی، مبانی آمادگی جسمانی، تغذیه ورزشی، ایمنی در ورزش، اصول مبانی تربیت بدنی، روان‌شناسی ورزشی، تجزیه و تحلیل مهارت‌ها، فیزیولوژی و اخلاق ورزشی بودند.

این دوره با هدف ارتقاء سطح علمی و دانش پایه و تخصصی تربیت بدنی جهت شرکت در دوره‌های مربی‌گری رشته‌های مختلف و توانمند سازی دانشجویان جهت راه‌یابی به بازار کار برگزار شد. لازم به ذکر است دوره تئوری مربیگری، پیش نیاز لازم برای گذراندن دوره‌های علمی مربیگری و داوری بسیاری از رشته‌های ورزشی است.