به همت امور پژوهشی پردیس علوم رفتاری و همکاری انجمن علمی علوم ورزشی سخنرانی علمی در خصوص ارگونومی و فعالیت بدنی توسط آقای دکتر ایل بیگی

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۰ کد : ۵۸۶۵ اخبار دانشکده

به همت امور پژوهشی پردیس علوم رفتاری و انجمن علمی گروه علوم ورزشی سخنرانی علمی در خصوص ارگونومی و فعالیت بدنی توسط آقای دکتر ایل بیگی دانشیار گروه علوم ورزشی صورت گرفت.

در این سخنرانی اهمیت نقش ارگونومی در جلوگیری از اختلالات اسکلتی- عضلانی و همچنین در خصوص نقش فعالیت ورزشی در کنترل وضعیت نرمال پاسچر بدن صحبت شد. علاوه بر این نکاتی در خصوص استفاده از میز و صندلی‌های استاندارد، وضعیت بدن در هنگام نشستن، ایستادن و خوابیدن و هم چنین ارتباط وضعیت‌های نامطلوب بدنی با بروز اختلالات و ناهنجاری‌های اسکلتی عضلانی و روش‌هایی برای انجام فعالیت بدنی و ورزشی برای دانشجویان صحبت شد.

جهت دریافت پاورپوینت سخنرانی علمی کلیک کنید.

جهت دریافت پاورپوینت سخنرانی علمی اینجا کلیک کنید.