به همت امور پژوهشی پردیس علوم رفتاری و انجمن علمی گروه علوم ورزشی سخنرانی علمی با موضوع بیومکانیک آسیبهای ورزشی به زبان انگلیسی توسط آقای دکتر ایل‌بیگی

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۳ کد : ۵۸۶۷ اخبار دانشکده

به همت امور پژوهشی پردیس علوم رفتاری و انجمن علمی گروه علوم ورزشی سخنرانی علمی با موضوع بیومکانیک آسیب­های ورزشی به زبان انگلیسی توسط آقای دکتر ایل­بیگی دانشیار گروه علوم ورزشی ارایه شد. هدف از انجام این سخنرانی علاوه بر بررسی آسیب‌های ورزشی از دیدگاه بیومکانیکی، آشنایی دانشجویان با روند برگزاری همایش‌های بین المللی و چگونگی ارایه سخنرانی بود. استقبال خوبی از این سخنرانی به که به زبان انگلیسی بود به عمل آمد. ایجاد آسیب‌ها در هنگام فعالیت بدنی و ورزش از دیدگاه علم مکانیک و فیزیک و نحوه برخورد با آسیب‌های ورزشی توضیح داده شد.

دریافت پاورپوینت