برگزاری کارگاه کارآفرینی و فرصت‌های شغلی مرتبط با علوم ورزشی توسط خانم دکتر مهتاب ناصح

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۶ کد : ۵۸۸۲ اخبار دانشکده

به همت امور پژوهشی پردیس علوم رفتاری و انجمن علمی گروه علوم ورزشی صورت گرفت.

خلاصه مطالب ارائه شده:

امروزه اکثر کشورهای توسعه یافته به نقش پر اهمیت ورزش در اقتصاد پی‌برده‌اند. صنعت ورزش، حجم مبادلات قابل توجهی را در جهان به خود اختصاص داده است و افراد زیادی به طور مستقیم یا غیر مستقیم در آن اشتغال دارند. ورزش جهانی شده امروز با قول‌های اقتصادی دنیا، رویدادهای بزرگ ورزشی و علوم مختلف پیوند خورده است و با فرایندهای اجتماعی، آموزشی، اقتصادی، سلامت و توسعه پیوند خورده است. در این سخنرانی ضمن معرفی صنعت ورزش، پتانسیل‌های این صنعت در افزایش اشتغال مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مسائلی از جمله اهمیت آموزش، کسب مهارت‌های حرفه‌ای، زمینه‌های اشتغال و بیکاری، آمارهای مربوط به دانش آموختگان این رشته و پتانسیل‌های کار در حوزه ورزش مورد بحث قرار گرفت.  دیگر موارد عنوان شده در این نشست:

• مقایسه صنعت کسب و کار ورزش با صنایع دیگر
  • معرفی کسب و کارهای ورزشی