برگزاری کارگاه اخلاق در پژوهش توسط خانم دکتر طاهرپور استادیار گروه علوم تربیتی

۲۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۶ کد : ۵۹۳۷ اخبار دانشکده
برگزاری کارگاه اخلاق در پژوهش توسط خانم دکتر طاهرپور استادیار گروه علوم تربیتی

به مناسبت هفته پژوهش و با همت امور پژوهشی پردیس علوم رفتاری و انجمن علمی گروه علوم تربیتی کارگاه اخلاق در پژوهش توسط خانم دکتر طاهرپور استادیار گروه علوم تربیتی برگزار شد.

ایشان در ابتدا ضمن اشاره به اهمیت جایگاه پژوهش در ارتقاء جایگاه علمی کشور، بیان داشتند که رعایت شرایط اجرای پژوهش صحیح بر عهده پژوهشگران می‌باشد و آنان باید در رابطه با فعالیت‌­های پژوهشی خود در برابر خداوند سبحان، خود، دانشگاه، جامعه، همکاران و دانشجویان پاسخگو باشند. لذا آشنایی با اصول اخلاقی در هر مرحله از فرایند پژوهش، نخستین گام موثر در راه افزایش اخلاق مداری در پژوهش‌­های علمی می­‌باشد. در ادامه نکات اخلاقی که پژوهشگران از ابتدای تدوین موضوع پژوهش تا چاپ و انتشار نتایج باید مد نظر قرار دهند ارائه و در انتها به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.