انتخاب مقاله عضو هیأت علمی پردیس علوم رفتاری و دانشجویان (میثم غلامپور و سیما قرآنی سیرجانی) به عنوان ۱۰ مقاله برتر فصلنامه آموزش مهندسی ایران در بازه ۱۳۸۷-۱۳۹۷ از سوی آموزش مهندسی ایران.

۲۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۲ کد : ۶۶۴۲ اخبار دانشکده

انجمن آموزش مهندسی ایران به مناسبت بیستمن سالگرد انتشار مداوم فصلنامه آموزش مهندسی ایران به ارزیابی مقالات چاپ شده در این مجله در بازه زمانی 10 ساله به لحاظ تأثیر گذاری در حوزه آموزش مهندسی از جنبه‌های مختلف پرداخته که از بین 315 مقاله چاپ شده در این حوزه مقاله آقای دکتر اکبری بورنگ به همراه دانشجویان ایشان (آقای میثم غلامپور و خانم سیما قرآنی سیرجانی) به عنوان 10 مقاله برتر انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت. روابط عمومی پردیس علوم رفتاری این موفقیت را تبریک عرض نموده و برای تمامی همکاران آرزوی موفقیت بیش از پیش را دارد.

آخرین ویرایش۲۹ دی ۱۳۹۸