نشست تخصصی اعضای هیأت علمی پردیس علوم رفتاری

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۷ کد : ۷۹۶۲ اخبار دانشکده

نشست تخصصی اعضای محترم هیأت علمی پردیس علوم رفتاری در روز یکشنبه به تاریخ 1399/2/23 ساعت 12 الی 13/45 با موضوع فرصت‌ها و چالش‌های آموزش مجازی برگزار شد. در این نشست فرصت‌های آموزش مجازی مطرح شد. علاوه بر این چالش‌های این شیوه آموزش بیان و  هر یک از همکاران تجارب خود را در این شیوه از آموزش برای کاهش هر یک از چالش­‌ها توضیح دادند. شیوه برگزاری امتحان پایان ترم به عنوان یک چالش قابل توجه توسط همکاران مطرح شد. با در نظر گرفتن شرایط موجود، به نظر همکاران تدوین و اجرای امتحان به شیوه مجازی با هدف ارزیابی دانشجو در هر یک از جلسات و نیز ارزیابی از آنان به عنوان میان ترم ضرورت دارد. تشکیل منظم کلاس­‌ها طبق برنامه و نیز در اولویت قرار دادن تشکیل و کلاس­‌های جبرانی تا قبل از اتمام ترم مورد تأکید قرار گرفت. همچنین توصیه بر این بود که فرآیند ارزیابی از فعالیت دانشجو در کلاس و مشخص کردن تکالیف برای آنان به گونه‌­ای مدیریت شود که در پایان ترم برای اعلام نمره دانشجو مشکلی مطرح نباشد.