برگزاری وبینار مسائل و چالش‌ها برای آموزش اثربخش الکترونیکی در آموزش عالی (ژورنال کلاب) توسط دکتر محمد علی رستمی‌نژاد

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۰ کد : ۸۰۴۱ اخبار دانشکده

وبینارمسائل و چالش‌ها برای آموزش اثربخش الکترونیکی در آموزش عالی (ژورنال کلاب) توسط دکتر محمد علی رستمی نژاد استادیار گروه علوم تربیتی برگزار شد.

خلاصه:

در وبینار " چالش‌ها و مسائل آموزش عالی در یادگیری اثربخش الکترونیک" ابتدا به تعریف و ضرورت ژورنال کلاب‌ها پرداخته شد. بعد از آن یک پژوهش انجام شده در خصوص چالش‌ها و مسائل آموزش عالی در تدریس اثربخش آنلاین معرفی گردید. در ادامه موضوعات مهم مورد اشاره در مقاله (از قبیل چالش‌های مربوط به اساتید، چالش‌های مربوط به یادگیرنده و چالش‌های مربوط به ارائه محتوا) و نیز موضوعات مهم کمتر اشاره شده (ارزشیابی در آموزش آنلاین) مورد ارزیابی نقادانه قرار گرفت. در انتها یک نمونه از ابزارهای کارآمد ارزشیابی آنلاین و شیوه استفاده از آن برای شرکت کنندگان معرفی گردید.

این مبحث بطور کامل در سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه به آدرس  lms.birjand.ac.ir  در بخش درس های من و از قسمت مرکز مشاوره برخط دانشگاه قابل مشاهده است.