کسب رتبه‌های تک رقمی توسط دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۴ کد : ۹۸۱۷ اخبار دانشکده

دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشـته علم اطلاعات و دانش‌شناسی موفق به کسب رتبه‌های تک رقمی شدند.

به گزارش روابط عمومی پردیس علوم رفتاری، آقای دکتر محمد جواد هاشم زاده مدیر محترم گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی با اعلام این خبر گفت: خانم زهرا میرزاوند دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی موفق به کسب رتبه 3 در آزمون دکتری سال 1399 و خانم سحر خراشادی‌زاده دانشجوی کارشناسی رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی موفق به کسب رتبه 7 در آزمون کارشناسی ارشد سال 1399 شدند.

روابط عمومی پردیس علوم رفتاری این موفقیت را به دانشجویان و اساتید پردیس علوم رفتاری تبریک عرض می‌نماید.