سخنرانی با موضوع "پیش شرط‌های لازم برای موفقیت در دوره‌های تحصیلات تکمیلی رشته روان‌شناسی" توسط دکتر لیلا طالب زاده عضو هیأت علمی گروه روانشناسی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۰ کد : ۱۸۴۴۷ اخبار دانشکده

به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، سخنرانی با موضوع "پیش شرط‌های لازم برای موفقیت در دوره‌های تحصیلات تکمیلی رشته روان‌شناسی" توسط خانم دکتر لیلا طالب زاده عضو هیات علمی گروه روانشناسی و با حضور دانشجویان علاقه مند برگزار گردید. در این جلسه نخست اهمیت و ضرورت دقت در انتخاب‌های مهم زندگی، از جمله انتخاب رشته و گرایش تحصیلی به عنوان لازمه رضایت شغلی در آینده تبیین شد. سپس ضرورت آشنایی با انواع گرایش‌های رشته روان‌شناسی و انتخاب گرایش بر مبنای شناخت، علاقه و توانمندی افراد و سپس مطالعه عمیق دروس و مواد آزمون رشته گرایش انتخاب شده مطرح گردید. اهمیت توانمندی در مواد آزمون مشترک میان همه گرایش‌ها شامل متون تخصصی روان‌شناسی، آمار و روش تحقیق بیان شد، همچنین پیش شرط‌های لازم برای موفقیت در آزمون المپیاد روانشناسی به عنوان یکی از راه‌های ورود به دوره‌های تحصیلات تکمیلی مورد تأکید قرار گرفت. در انتها به پرسش‌های حضار پاسخ داده شد.