به همت گروه علوم تربیتی:برگزاری کلاس مبانی و اصول طراحی، اجرا و ارزشیابی برنامه درسی در محل اداره کل محیط زیست

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۵ کد : ۵۶۷۲ اخبار دانشکده

جلسه با حضور مدیرکل محترم اداره محیط زیست خراسان جنوبی، مدیر گروه علوم تربیتی آقای دکتر محمد اکبری، دکتر هادی پورشافعی و دانشجویان دکتری برنامه‌ریزی درسی پردیس علوم رفتاری و کارشناسان آموزش آن اداره در محل اداره کل محیط زیست برگزار شد. هدف از برگزاری این جلسه بررسی و ترسیم نقشه راه همکاری بین گروه علوم تربیتی و بخش آموزش آن اداره بود. همچنین گزارشی از محتواهای آموزشی در ارتباط با محیط زیست که توسط دانشجویان دکتری برنامه‌ریزی درسی بررسی و مورد تحقیق قرار گرفته بود ارائه شد. مهم‌ترین چالش‌های زیست محیطی که نیاز به طراحی و تدوین بسته آموزشی به منظور آموزش به جامعه هدف بود توسط کارکنان آموزش آن اداره مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. در پایان مقرر شد دو بسته آموزشی با عناوین: گرد و غبار و تالاب توسط گروه علوم تربیتی طراحی و تدوین و در اختیار آن حوزه قرار گیرد. همچنین مقرر شد یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد به راهنمایی دکتر محمد اکبری به بررسی برنامه قصد شده، اجرا شده و کسب شده  انسان و محیط زیست بپردازد.