کارگاه آموزشی آشنایی با شبکه اجتماعی – علمی ریسرچ گیت (ResearchGate)

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۰ کد : ۵۷۲۸ اخبار دانشکده
کارگاه آموزشی آشنایی با شبکه اجتماعی – علمی ریسرچ گیت (ResearchGate)

به همت امور پژوهشی و انجمن علمی گروه‌های آموزشی پردیس علوم رفتاری صورت گرفت:

به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی آشنایی با شبکه اجتماعی – علمی ریسرچ گیت (ResearchGate)  ساعت 10 روز شنبه با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان توسط دکتر لیلی سیفی عضو هیئت علمی گروه علم اطلاعات و دانش شناسی در پردیس علوم رفتاری برگزار شد.

شبکه اجتماعی ریسرچ گیت در سال 2008 توسط دو پزشک به نام‌های ایجاد مادیسکو سورن هوفمایر و یک متخصص رایانه به نام هورست فیکنشر تأسیس شد.

دکتر سیفی در این کارگاه به بیان اهداف و فواید استفاده از شبکه‌های اجتماعی – علمی از جمله بارگذاری مقالات پژوهشی، انتشار و اشتراک دانش، افزایش همکاری‌های علمی، افزایش تعداد ارجاع به تولیدات پژوهشی، برقراری ارتباط با اساتید داخلی و خارجی، مشارکت پژوهشی با محققان مختلف، افزایش دامنه تاثیرگذاری تحقیقاتی، افزایش مشاهده پذیری پژوهشگر در وب و افزایش ضریب دسترسی به مقالات از طریق جستجوگرهای وب پرداخت. در ادامه کارگاه به نحوه عضویت و استفاده مؤثر از این شبکه اجتماعی- علمی پرداخته شد. در پایان به پرسش‌های مشارکت کنندگان پاسخ داده شد.