کارگاه چگونگی برگزاری مسابقات و رویدادهای ورزشی

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۱ کد : ۵۷۶۱ اخبار دانشکده
کارگاه چگونگی برگزاری مسابقات و رویدادهای ورزشی

به همت حوزه پژوهشی و انجمن علمی پردیس علوم رفتاری برگزار شد.

کارگاه چگونگی برگزاری مسابقات و رویدادهای ورزشی ساعت 8 صبح روز شنبه به تاریخ 98/9/16 در محل کلاس‌های مشترک توسط مدرسان محترم سرکار خانم دکتر سیده عذرا میرکاظمی و خانم دکتر مهتاب ناصح برگزار شد. این کارگاه که با هدف آشنایی دانشجویان با فرایندهای مدیریتی در برگزاری رویدادهای ورزشی برگزار شد، در مورد حوزه ­‌های تدوین طرح رویداد، کسب مجوز، کسب آمادگی­‌های لازم قبل از برگزاری، شیوه­‌های برنامه­‌ریزی عملیاتی جهت برگزاری مسابقات و رویدادهای ورزشی، سازماندهی رویداد و تدوین چارت سازمانی، بودجه بندی، تدوین دستورالعمل‌های اجرایی، اسکان و تغذیه ورزشکاران و گزارش دهی و ارزیابی رویداد صحبت شد.

همچنین در خصوص برخی از مهمترین جداول مسابقات ورزشی و شیوه تدوین و آرایش تیم­‌ها در هر کدام از آنها، مطالبی عنوان گردید.

در پایان به پرسش‌­های دانشجویان محترم توسط مدرسین محترم پاسخ داده شد.

آخرین ویرایش۱۸ آذر ۱۳۹۸