برگزاری کارگاه کارگاه رفرنس نویسی با نرم افزار Endnote به مناسبت هفته پژوهش توسط آقای صابر صادقی دانشجوی دکترای فیزیولوژی ورزشی

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۱ کد : ۵۸۱۴ اخبار دانشکده

امور پژوهشی پردیس علوم رفتاری و انجمن علمی گروه علوم ورزشی به مناسبت هفته پژوهش کارگاه رفرنس‌ نویسی با نرم افزار  Endnote با تدریس آقای صابر صادقی دانشجوی دکترای فیزویولوژی ورزشی در تاریخ 98/9/16 ساعت ۱۶ در اتاق کنفرانس پردیس علوم رفتاری را برگزار نمود.
کارگاه آموزشی Endnote  کمک بسیار مؤثر و چشمگیری به پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی در زمینه مدیریت مستندات، نوشتن مقالات علمی، نشر مقاله بر اساس استانداردهای مختلف ناشرین بین‌المللی می‌نماید.
در این کارگاه به بیان سرفصل‌هایی از قبیل انواع سبک‏‌های رفرنس‏‌دهی-منبع‏‌نویسی به‏‌شیوه APA- نرم‏‌افزارهای رفرنس‌دهی- مزایای رفرنس‏‌دهی با نرم‏‌افزار- کار با نرم‌افزار Endnote  پرداخته شد.
آقای صابر صادقی که مدرسی کارگاه را برعهده داشت به آموزش عملی موارد زیر پرداخت:
نصب و راه اندازی Endnote
ایجاد کتابخانه جدید
روش‌های مختلف واردکردن منبع به کتابخانه
امکان انتقال اطلاعات و منابع از طریق سیستم دستی (ورود اطلاعات)
مدیریت منابع علمی هنگام نوشتن متون علمی (مقاله، پایان نامه و..)
در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ دادند و با گرفتن عکس دسته جمعی این کارگاه به پایان رسید.

آخرین ویرایش۲۰ آذر ۱۳۹۸