برگزاری مراسم معارفه اولین مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند

۰۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۴۵۲ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مراسم معارفه مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر سید سعیدرضا احمدی زاده مسئول بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی، دکتر محمدعلی ناصری رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهشی دانشگاه بیرجند در محل مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند برگزار و دکتر علی سعیدی به عنوان اولین مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی معرفی شد.

دکتر علی سعیدی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند، استادیار گروه مهندسی مکانیک دانشکده مهندسی و دارای دکتری تخصصی مهندسی مکانیک با رتبه اول از دانشگاه فردوسی مشهد می باشد.

چاپ 17 مقاله علمی- پژوهشی در مجلات معتبر علمی داخل و خارج کشور، ارائه بیش از 26 مقاله در همایش ها و کنفرانس های ملی و بین المللی و ثبت 3 اختراع از جمله سوابق علمی- پژوهشی ایشان می باشد.

سابقه بیش از 8 سال همکاری با پارک علم و فناوری خراسان رضوی به عنوان عضو شورای فناوری، داور طرح و مشاور طرح­ های نوآوری در مرکز رشد فناوری گناباد از سوابق اجرایی ایشان می باشد.

لازم به ذکر است که این مراسم در حاشیه جلسه اولین شورای راهبردی مرکز شتاب دهی و نوآوری دانشگاه بیرجند برگزار شد.