ساخت دستگاه کالیبراسیون چکش آزمایش خمش ۳ نقطه ای توسط حمید هاشمی دانشجوی دکتری مکانیک

ساخت دستگاه کالیبراسیون چکش آزمایش خمش 3 نقطه ای توسط حمید هاشمی دانشجوی دکتری مکانیک
یکی از مشکلات انجام ازمایش های مکانیک شکست به منظور محاسبه انرژی شکست ماده، کالیبره نمودن چکش آزمایش می باشد. کالیبراسیون چکش، با اعمال نیروی زیاد به چکش و ثبت ولتاژ خروجی و به دست آوردن رابطه بین نیرو و  ولتاژ میسر می باشد. دستگاه کالیبراسیون چکش آزمایش خمش سه نقطه ای امکان اعمال نیروهای بسیار زیاد به چکش را با وزنه های کم ایجاد کرده به گونه ای که اعمال نیرو با چکش تا 2 تن(20کیلو نیوتن)توسط 60کیلو گرم وزنه(600نیوتن)فراهم می شود. در طراحی و ساخت این دستگاه از اصول مهندسی به گونه ای بهره برده شده که علاوه بر سبک و کم حجم بودن آن،تحمل بار بسیار زیاد(تا 2 تن) را نیز داشته باشد. طراحی و ساخت این دستگاه در راستای پروژه دکتری مهندسی مکانیک آقای حمید هاشمی به راهنمایی آقای دکتر سیدحجت هاشمی انجام و به شماره 101365 مورخ 99/03/20 ثبت اختراع شده است.