جلسه دفاع از رساله دکتری علیرضا دادیان دانشجوی رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی به صورت مجازی برگزار گردید.

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۱ کد : ۹۸۲۵ اخبار آموزش و پژوهش

علیرضا دادیان دانشجوی دکتری رشته مکانیک گرایش طراحی کاربردی توانست از رساله خود تحت عنوان"مطالعه تجربی و عددی استحکام اتصال لبه ای مدرج هدفمند چسبی،پیچی و ترکیبی کامپوزیت-آلومینیم" دفاع نماید.در ابتدای جلسه دکتر سعید رهنما به عنوان استاد راهنما توضیحاتی پیرامون رساله ایشان و اهداف و روش تحقیق ارائه نمود.سپس  در ادامه دانشجو گزارشی از رساله خود به داورین شرکت کننده در جلسه دکتر محمد حسین بهشتی،دکتر سید حجت هاشمی و دکتر سعید حدیدی مود ارائه نمود.سپس دکتر حس حسن زاده به عنوان نماینده تحصیلات تکمیلی فرآیند دفاع از رساله نامبرده را عالی توصیف نمود. لازم به ذکر است ایشان دارای 1 مقاله ISI و 2 مقاله علمی پژوهشی و 1 مقاله کنفرانسی می باشد.