سخنرانی علمی با موضوع علم تمرین در دوران رشد توسط آقای بابک مصطفی فرخانی دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزشی

۱۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۰ کد : ۱۰۹۱۵ اخبار دانشکده

به همت امور پژوهشی پردیس علوم رفتاری و به مناسبت هفته پژوهش سخنرانی علمی با موضوع علم تمرین در دوران رشد توسط آقای بابک مصطفی فرخانی دانشجوی دکتری رشته فیزیولوژی ورزشی بصورت مجازی برگزار شد.

چکیده سخنرانی به شرح ذیل می باشد.

تمرین در کودکان و نوجوانان در حال رشد باید با  ملاحظات خاصی انجام پذیرد. در اولین گام بایستی درک کنیم که کودکان همان بزرکسالان کوچک با جثه‌ای کوچکتر نیستند. توسعه سواد بدنی به عنوان زیربنای حرکت در ورزشکاران نخبه تا قبل از سن ۱۲ سالگی در ورزشکاران نونهال و نوجوان بسیار حائز اهمیت است. بدیهی است که اگر ورزشکاران در حال رشد تا قبل از سن ۱۲ سالگی به سواد بدنی کامل دست پیدا نکنند شانس موفقیت در آینده به شکل چشمگیری کاهش پیدا می‌کند. توسعه طولانی مدت ورزشکار (LTAD) به عنوان چهارچوبی در جهت ریکاوری مسابقه و تمرین برای رساندن ورزشکاران نونهال و نوجوان به قهرمانی در آینده در هفت مرحله استفاده می شود . همچنین استفاده از فرصت‌های به دست آمده در دوران حساس در ورزشکاران نونهال و نوجوان موجب بهبود فاکتورهای آمادگی جسمانی در همان سنین و افزایش ظرفیت‌های آنان در آینده خواهد شد.

آخرین ویرایش۱۸ آذر ۱۳۹۹