برگزاری نشست اساتید گروه علوم تربیتی با دانشجویان علاقه مند به المپیاد علمی دانشجویی (به همت انجمن علمی گروه علوم تربیتی)

۲۳ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۵ کد : ۲۱۸۹۷ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی پردیس علوم رفتاری، به همّت انجمن علمی گروه علوم تربیتی نشست انگیزشی اطلاعاتی برای دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در المپیاد علمی دانشجویی با حضور خانم دکتر حمیدی رئیس گروه امور هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه، دکتر براتی مسئول هدایت استعدادهای درخشان پردیس علوم رفتاری، اساتید گروه علوم تربیتی و تعداد زیادی از دانشجویان علاقه‌مند در محل سالن مهندس امینی برگزار شد. در این نشست خانم‌ها ناصری و زمزم که در سال‌های گذشته رتبه‌های تک رقمی را کسب کرده بودند در خصوص تجربیات، نحوه برگزاری، کیفیت سؤالات و معرفی کتاب‌ها صحبت کردند. در ادامه خانم دکتر حمیدی و آقای دکتر براتی ضمن پاسخ به سوالات برای دانشجویان گرامی آرزوی موفقیت داشتند.

آخرین ویرایش۲۳ آذر ۱۴۰۱