آغاز فرآیند محاسبه امتیازات فعالیت‌های پژوهشی مربوط به پژوهانه سال ۱۴۰۱

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۲ کد : ۱۷۲۳۳ اخبار اخبار برگزیده
آغاز فرآیند محاسبه امتیازات فعالیت‌های پژوهشی مربوط به پژوهانه سال ۱۴۰۱

قابل توجه اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند، بـا توجه به فعالسازی فرم پژوهه 1401 ،خواهشـمند است مطابق فایل راهنمای پیوست جهت بررسـی و ارسال فرم تا تاریخ 14اسفند ماه به پرتال پویا مراجعه فرماییـد. لازم به توضـیح می‌باشـد آیتم‌های نمایش داده شده در فرم، شامل فعالیت‌هایی است که در بازه زمانی 1399/10/01 الی 1400/09/30 انجام شده و توسط دانشـکده مربوطه تایید شده باشـند. در صورت مشاهده اشکال در فرم، مورد از طریق رابطین پژوهشـی دانشـکده قابل پیگیری است. ضمنًا به اطلاع می‌رسانـد در صورت عـدم ارسال، فرم در گردش کار جهت محاسـبه پژوهانه قرار نخواهـد گرفت. اعضای هیات علمی نو اسـتخدام که متقاضـی اسـتفاده از حداقل گرنت می‌باشـند نیز می‌توانند درخواست خود را از طریق مسئولین پژوهشی دانشکده به مدیریت پژوهشی دانشگاه ارسال نمایند تا اقدام مقتضی صورت پذیرد. لازم به توضیح می‌باشد اعضای هیات علمی بازنشسته که تقاضای استفاده از پژوهانه را دارند، می‌توانند درخواست خود را از طریق مسئول پژوهشی دانشکده مربوطه به مدیریت پژوهشی دانشگاه جهت فعال سازی فرم پژوهه ارسال نمایند.

- برای دریافت فایل راهنمای ثبت اطلاعات پژوهشی مطابق با آیین نامه پژوهانه کلیک کنید.