اعلام اولویت‌های پژوهشی و حمایت از پایان نامه‌های کلیه رشته‌ها توسط شرکت گاز استان

در راستای توسعه فعالیت‌های پژوهشی، افزایش همکاری‌های بین صنعت و دانشگاه شرکت گاز استان خراسان جنوبی آمادگی خود جهت حمایت مالی از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را اعلام می دارد.

در راستای توسعه فعالیت‌های پژوهشی، افزایش همکاری‌های بین صنعت و دانشگاه و بهره‌مندی از توانمندی اساتید و دانشجویان متخصص، واحد پژوهشی و فناوری شرکت گاز استان خراسان جنوبی بر اساس نظام نامه پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی وزارت نفت آمادگی خود  جهت حمایت مالی از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را به شرح فایل های پیوست اعلام می دارد.

دانشجویان موضوعات منتخب خود را در قالب فرم " درخواست حمایت از پایان نامه دانشجویی" (فرم پیوست) تکمیل و همراه با نامه معرفی استاد راهنما (فرم پیوست) و تاییدیه تحصیلات تکمیلی جهت طرح و تصویب در شوای پژوهش این شرکت به واحد پژوهشی و فناوری شرکت گاز ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32392172-056 تماس حاصل نمایید.

- فایل پیوست

آخرین ویرایش۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲