برگزاری جلسه معاون پژوهشی و فنآوری و مدیران حوزه پژوهشی دانشگاه با هیات رئیسه پردیس علوم پایه

۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۲ کد : ۱۴۳۷۴ اخبار دانشکده
جلسه معاون پژوهشی و فنآوری و مدیران حوزه پژوهشی دانشگاه با هیات رئیسه پردیس علوم پایه روز دوشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ از ساعت ۸/۵ تا ۱۱ صبح، در دفتر ریاست پردیس علوم پایه برگزار شد...

جلسه معاون پژوهشی و فنآوری و مدیران حوزه پژوهشی دانشگاه با هیات رئیسه پردیس علوم پایه روز دوشنبه 22 شهریور 1400 از ساعت 8/5 تا 11 صبح، در دفتر ریاست پردیس علوم پایه برگزار شد. در این جلسه درباره مسائل مختلف پژوهشی پردیس علوم پایه از جمله: نحوه تخفیف و هزینه کرد صندوق اعتبار دانشجویی، زمان واریز اعتبار پژوهانه 1400، آئین نامه مربوط به دانشجویان پسادکترا، اعتبارات خرید تجهیزات ایران ساخت، نحوه تخصیص گرنت به آنالیز و مواد مصرفی متناسب با هر رشته آموزشی، و همچنین مسائل مربوط به تجهیز و تکمیل آزمایشگاه های تحقیقاتی گروه های آموزشی فیزیک، زمین شناسی و زیست شناسی بحث و تبادل نظر گردید.

آخرین ویرایش۲۳ شهریور ۱۴۰۰