فراخوان جذب پژوهشگر پسا دکتری دانشگاه بیرجند

۲۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۹ کد : ۱۶۲۹۵ اخبار اخبار برگزیده
فراخوان جذب پژوهشگر پسا دکتری دانشگاه بیرجند

(نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400)

به اطلاع می‌رساند دانشگاه بیرجند در نظر دارد طی اولین فراخوان سال 1400جهت جذب پژوهشگر پسا دکتری نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400، از میان فارغ‌التحصیلان دوره دکتری مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سطح کشور، دعوت به عمل آورد. با توجه به رقابتی بودن این سهمیه، سابقه پژوهشی پژوهشگر پسا دکتری و کیفیت پیشنهاده طرح تحقیقاتی در فرآیند پذیرش حائز اهمیت خواهد بود. خواهشمند است ضمن بررسی آیین‌­نامه اجرایی دوره تحقیقاتی پسا دکتری دانشگاه بیرجند (اینجا کلیک کنید)، متقاضیان واجد شرایط مدارک زیر را جهت بررسی­‌های اولیه حداکثر تا تاریخ 1400/10/15 از طریق ایمیل به معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند (به آدرس: postdoc@birjand.ac.ir) ارسال نمایند.

رشته‌­های متقاضی جهت جذب پژوهشگر پسا دکتری:

1- برق قدرت (عایق و فشارقوی- حالت گذرا، الکترونیک قدرت)

2- زمین شناسی تکتونیک

3- شیمی آلی

4- فیزیک نجوم

تلفن تماس جهت پاسخگویی به سوالات مربوطه: 31022114-056

مدارک مورد نیاز:

عنوان

فرم

1

فرم درخواست پذیرش در دوره پسا دکتری که توسط متقاضی تکمیل شده و عکس بر روی آن الصاق شده باشد.

فرم شماره 1

2

رزومه کامل علمی (شامل سابقه آموزشی و فعالیت های پژوهشی) به همراه یک نسخه از مقالات چاپ شده (داشتن حداقل 3 مقاله علمی- پژوهشی الزامی می­باشد)

3