توسط یکی از شرکت‌های مستقر در زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند انجام شد:

ساخت دستگاه CNC سه محوره

۲۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۸ کد : ۱۶۶۹۹ اخبار اخبار برگزیده
ساخت دستگاه CNC سه محوره

شرکت بادیر فناوران قهستان از شرکت های مستقر در زیست‌بوم نوآروی، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند، با بهره‌گیری از متخصصین توانمند داخلی موفق به ساخت دشتگاه CNC سه محوره شد.

مهندس محمدجواد توکلی دانش‌آموخته دانشگاه بیرجند و بنیانگذار شرکت بادیر فناوران قهستان با اعلام این خبر افزود: دستگاه cnc  سه محوره مدل 3A750  با فضای کاری 120 در 90 در 10 سانتی متر و اسپیندر 750 وات مناسب برای حکاکی و برش کاری با دقت 0.1 میلی متر بر روی انواع چوب‌های MDF و طبیعی با کیفیت عالی می باشد.

وی دستگاه حکاکی بر روی انواع چوب، نئوپان، تخته‌سه لایه، MDF، آلومینیوم، فومشیت و پلاکسی گلاسه، رابط کاربری ساده، قابلیت کنترل از راه دور را از مهم‌ترین ویژگی‌های این دستگاه برشمرد.

دستگاه CNC با کاربردهای عمومی برای ماکت‌سازی، تبلیغاتی، هنری، ساخت قطعات مورد استفاده در دکوراسیون، تابلوسازی، مدل ‌سازی و .. قابل استفاده است.