برگزاری اولین «دورهمی مانایی ها»

اولین دورهمی مانایی‌های ویژه تیم‌های مستقر در زیست‌بوم فناوری، نوآروی و کارآفرینی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری اولین «دورهمی مانایی ها»

اولین «دورهمی مانایی‌های» ویژه تیم‌های مستقر در زیست بوم نوآروی، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند صبح امروز یکشنبه 4 بهمن 1400 با حضور دکتر علی سعیدی رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت  و دکتر هادی فرهادیان مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه در سالن مهندس امینی برگزار شد.
در این جلسه واحدهای فناور ضمن معرفی واحدهای خود، پیشنهادات و انتقادات خود را با جناب دکتر سعیدی و دکتر فرهادیان در میان گذاشتند که از مهم‌ترین آن می توان به  بحث مشکلات تردد و رفت و امد واحدهای فناور، بحث هایش سیستم های گرمایشی/سرمایشی، بحث ارتباط و تعامل سنجی واحدهای فناور با شرکت های و واحدهای برون سازمانی، تخصیص تسهیلات بلاعوض و نحوه دریافت وام، مشکلات مربوط به فضای اتاق های ساختمان شهدای ۱۶ آذر، ارتفای مشکلات مربوط به اینترنت درفضاهای زیست بوم و نحوه تعامل  واحدهای فناور مستقر در زیست بوم با همدیگر و اعضای هئیت علمی اشاره کرد.

دورهمی‌های مانایی با هدف پرسش و پاسخ در خصوص مسائل مربوط به واحد ها، ایجاد شبکه کارا و موثر به منظور توسعه همکاری‌های متقابل، آشنایی شرکت‌ها/ واحدهای فناور با خدمات و محصولات یکدیگر، توانمندی تیم‌های مستقر در زمینه‌های مختلف آموزشی ، فنی و ... به منظور به اشتراک‌گذاری این توانمندی‌ها با سایر تیم‌ها، نیازمندی‌های مختلف شرکت‌ها/ واحدها در حوزه آموزشی، مشاوره، نیروی کار  و پیشنهادات و نقطه نظرات شرکت‌ها/ واحدها در خصوص خدمات مرکز برگزار می گردد.