راه اندازی کلبه سبز دانشگاه توسط شرکت نوآور « چرخه سبز خاوران »

۰۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۸ کد : ۱۷۳۳۸ اخبار
راه اندازی کلبه سبز دانشگاه توسط شرکت نوآور « چرخه سبز خاوران »

کلبه سبز دانشگاه با همت شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه و شرکت نوآور « چرخه سبز خاوران » از واحدهای مستقر در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی راه اندازی شد.

دکتر حجی پور دبیر شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه بیرجند از راه اندازی کلبه مدیریت سبز دانشگاه بیرجند خبر داد. در راستای صیانت از محیط زیسـت و پیگیری اهداف مدیریـت سـبز در دانشگاه با کمک شـرکت نوآور چرخـه سـبز خاوران ، دفتـر جمع آوری و خرید مواد بازیافتی  اعم از فلـزات، کاغذ و انـواع بطری پلاستیکی در محوطه پردیس شـوکت آباد در بلـوار دانش ( جنـب ضلع شـرقی سـازمان مرکزی ) راه انـدازی شـد. علاقمندان می تواننـد جـهـت فروش اقلام بازیافتی روزهـای یکشنبه ، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت ۹ الی ۱۳ به محل کلبه مراجعه نمایند .

مهندس مرتضی تقی نژاد مدیرعامل شرکت چرخه سبز خاوران باهدف جلب مشارکت بیشتر به کلبه سبز  خاطر نشان کرد مراجعه کنندگان  در قرعه کشی سالیانه ( اسفندماه ) و بهره مندی از جوایز کلبه نیز شرکت داده خواهند شد.

Www.green-cycle.ir

راهنمای استفاده از اپلیکشن جمع آوری مواد بازیافتی