انتصاب مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشکده کشاورزی

به موجب ابلاغی از سوی دکتر ابوالفضل اکبرپور، سرپرست معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دکتر جواد نوعی، عضو هیأت علمی گروه گیاه‌پزشکی به مدت دو سال به سمت مسـئول هسـته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صــنعت دانشـکده کشاورزی منصوب شد.
انتصاب مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشکده کشاورزی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ به مـوجب این ابلاغ از تـاریخ 18 اردیبهشت 1401 به مدت دوسال به عنوان مسـئول هسـته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صــنعت دانشـکده کشاورزی منصوب می‌شوید. توفیق روزافزون شما را در انجام امور محوله از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم .
دکتر نوعی در سال 1392 مدرک دکتری خود را در رشته حشره شناسی از دانشگاه گیلان کسب کرد.
معاونت گروه گیاهپزشکی و باغبانی، مسئول آزمایشگاه حشره شناسی، عضو انجمن کنه شناسی ایران، انجام سه طرح پژوهشی، ارائه 44 مقاله در نشریات و همایش‌های معتبر علمی بخشی از سوابق اجرایی و پژوهشی ایشان است.