طرح حمایت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از پایان‌نامه‌های دوره‌های دکتری و کارشناسی ارشد

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران جهت دستیابی به اهداف خود در نظر دارد از توان علمی دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی در زمینه‌های مختلف مورد نیاز صنایع کوچک استفاده نموده و همزمان نیازهای مطالعاتی این صنایع را به دانشگاه‌ها معرفی نماید. اهداف سازمان در این زمینه ، شناسایی و معرفی استادان و دانشجویان مستعد و علاقه‌مند در زمینه‌های مرتبط و استفاده از نظرات و تخصص آن‌ها، توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی بین دانشگاه‌ها و صنعت ، هدایت و بهره‌برداری از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی در راستای حل مسائل صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و صنایع کوچک استفاده از پتانسیل‌های قابل‌توجه دانشگاه‌ها می‌باشد . دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری و فوق دکتری می‌توانند جهت اطلاع  از اولویت‌های پژوهشی سازمان  و شرایط حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به لینک زیر مراجعه نمایند.