برگزاری اولین جلسه سالانه پروژه HighRec

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۱ کد : ۱۹۶۹۹ اخبار اخبار برگزیده
برگزاری اولین جلسه  سالانه پروژه HighRec

پس از گذشت یکسال از شروع رسمی پروژه بین‌المللی HighRec (شیرین‌سازی آب‌های نامتعارف جهت مصارف کشاورزی) در جولای 2021،  اولین جلسه سالانه این پروژه در تاریخ 11و 12 جولای 2022 (20 و 21 تیرماه 1401) به صورت همزمان حضوری و مجازی در محل موسسه فرانهافر در شهر فرایبورگ برگزار شد. در جلسه مذکور خانم دکتر Ender از دانشگاه صنعتی کارلسروهه به نمایندگی از وزارت علوم آلمان BMBF به همراه تمام طرفین درگیر در این کنسرسیوم علمی شرکت داشتند و گزارش‌های فازهای اولیه پروژه شامل گزارش تحلیل پتانسیل آب‌های نامتعارف دو کشور ایران و قطر (محل‌های در نظر گرفته شده برای پایلوت این پروژه)، گزارش فنی مرتبط با تولیدکنندگان آب‌شیرین‌کن مذکور (محدودیت‌ها و موانع) و گزارش‌های در حال آماده‌سازی سایر بخش‌های پروژه بررسی و مرور گردید. مراحل طراحی، آماده‌سازی تا انتهای سال جاری در حال پیگیری بوده و امید است نصب آن در اولین پایلوت (گلخانه های کشور قطر) مطابق با تقویم پروژه در ابتدای پاییز سال آینده انجام گیرد. همچنین پیشنهاد تشکیل جلسات بعدی در قالب کارگاه‌ها و کنفرانس‌های علمی در دو کشور قطر و ایران (دانشگاه بیرجند) در بازه زمانی حدود ژانویه و فوریه 2023 نیز جز مواردی بود که در این جلسه بحث و بررسی گردید.

آخرین ویرایش۲۶ مرداد ۱۴۰۱