در ایام هفته دولت و همزمان با روز دانش و پیشرفت انجام شد؛

بازدید استاندار خراسان جنوبی از واحدهای فناور دانشگاه بیرجند

۰۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۱ کد : ۱۹۸۷۵ اخبار اخبار برگزیده
استاندار خراسان جنوبی شامگاه دوشنبه ۷ شهریورماه ۱۴۰۱ همزمان با روز دانش و پیشرفت از واحدهای فناور دانشگاه بیرجند بازدید کرد.
بازدید استاندار خراسان جنوبی از واحدهای فناور دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر جواد قناعت؛ استاندار خراسان جنوبی در بدو ورود به دانشگاه بیرجند ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان در محل یادمان شهید گمنام دانشگاه و نماز جماعت مغرب و عشاء در مسجد امام جعفرصادق(ع) از واحدهای فناور مستقر در ساختمان مرکز نوآوری و شتابدهی (مانا1 و مانا 2 ) بازدید کرد.
دکتر قناعت در این بازدید که به مدت 1.5 ساعت به طول انجامید با مسئولان واحدهای فناور حاضر در  ساختمان‌های نوآوری و شتابدهی دیدار کرد و در جریان تولیدات این شرکت‌ها قرار گرفت.
استاندار خراسان جنوبی در این بازدیدها از واحدهای فناور مجله‌یاب فارسی، ثمین ژن، بادیرفناوران قهستان، سامانه خودرویی آکار، به‌کان سنگ فرآور، علم و فناوری پیتک آسا بازدید به عمل آورد.
وی همچنین از ساختمان مانا 2 و واحدهای مستقر در این مجموعه بازدید کرد. دکتر قناعت در ادامه ضمن بازدید از مجموعه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه با تجهیزات و توانمندی‌های این بخش آشنا گردید.