در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

جلسه بررسی و ارائه راهکارهای عملی بارورسازی ابرها

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۷ کد : ۲۰۱۰۴ اخبار اخبار برگزیده
جلسه بررسی و ارائه راهکارهای عملی بارورسازی ابرها روز چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ در دفتر معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند برگزار شد.
جلسه بررسی و ارائه راهکارهای عملی بارورسازی ابرها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه بررسی و ارائه راهکارهای عملی بارورسازی ابرها در دفتر معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند با حضور معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه، مدیر امور پژوهشی دانشگاه، مشاور نماینده محترم شهرستان و نمایندگان سازمان هوا و فضای سپاه، سازمان مدیریت و برنامه‌­ریزی، پارک علم و فناوری استان، سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیرکل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری استان، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
در این جلسه ضمن ارائه اقداماتی که تاکنون در خصوص بارورسازی ابرها در استان اجرا شده ­است، جهت ادامه فعالیت به نحو مقتضی بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در این راستا مقرر گردید کارگروه بارورسازی ابرها در دو زیر گروه کاری علمی و اجرائی فعال شده و اقدامات لازم را برنامه‌ریزی نمایند.