دیدار مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا(ع) با رئیس دانشگاه بیرجند

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی پیش از ظهر دوشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ با رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کرد.

ه گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر ایمانی مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با دکتر احمد لامعی‌گیو رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کرد.
در این دیدار که با حضور دکتر ابوالفضل اکبرپور معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار شد، به برقراری ارتباط بیشتر بین حوزه پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند و سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی تأکید شد.